cumlaudekaas

Cum Laude Awards

Rond deze tijd weten we normaal gesproken welke kazen en zachte zuivel – gemaakt op de boerderij – in de prijzen zijn gevallen. En welke zuivelbereider met de Den Besten Cum Laude Award naar huis is gegaan. De laatste tijd verloopt echter alles een beetje anders dan normaal. Daarom, nog even geduld. Maar reserveer wel alvast 9 en 10 september in je agenda. Vanaf oktober zijn de prijswinnende kazen en zachte zuivel – gemaakt op de boerderij – weer verkrijgbaar. We houden je op de hoogte!

2 winnaars Den Besten
Cum Laude Awards!

De Spruithoeve en De Driehoek winnen Den Besten Cum Laude awards 2020.

Twee overall winnaars op donderdagavond 12 maart in Bodegraven bij de Den Besten Cum Laude Awards. In de categorie ‘beste kaas’ won De Spruithoeve met hun Oude Boerenkaas, in de categorie ‘Zuivel en zachte kaas’ ging Zuivelboerderij De Driehoek er met de award vandoor.

Lees hier alles over deze bijzondere avond.

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude Kaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.