Cum Laude Awards 2021: Prijswinnende kazen vanaf oktober te koop

Van 7 t/m 11 september is het eindelijk zover: dan worden de Cum Laude Awards voor de lekkerste kazen en zachte zuivel weer uitgereikt en bekendgemaakt. Deze winnende kazen en zuivel zullen vervolgens in oktober, tijdens de oktober boerenkaasmaand, verkrijgbaar zijn bij een kaasverkooppunt bij jou in de buurt.

Bekendmaking winnaars

Maart is normaal dé maand van de Cum Laude Awards van de Bond van Boerderijzuivelbereiders, maar vanwege de toen geldende coronamaatregelen is het evenement naar september verplaatst. Dit jaar worden de winnaars in alle categorieën door ons Cum Laude Team bezocht op hun eigen zuivelboerderij. Het wordt een echte Roadshow waarbij we van tevoren niet bekend maken wanneer we bij wie langsgaan. Dit blijft dus tot het laatste moment een verrassing. Na de ‘overval’ op 7, 8 en 9 september worden de winnaars op vrijdag 10 september bekendgemaakt op www.cumlaudekaas.nl. Vanaf 07.00 uur ’s ochtends wordt er elk uur een winnaar bekend gemaakt. Ten slotte worden de twee winnaars van Den Besten Cum Laude Awards (categorieën Zuivel en Zachte kaas) op zaterdag 11 september bezocht en bekendgemaakt op www.cumlaudekaas.nl.

Winnende kazen en zuivel

De winnende kazen zijn vervolgens in oktober, tijdens de oktober boerenkaasmaand, verkrijgbaar bij een kaasverkooppunt bij jou in de buurt. In 2022, als de Cum Laude Awards weer gewoon in maart worden georganiseerd, zijn de prijswinnende kazen en zachte zuivel zoals je gewend bent weer in maart verkrijgbaar.

2 winnaars Den Besten
Cum Laude Awards!

De Morgenstond en Boerderij Rotteveel winnen Den Besten Cum Laude awards 2021.

Twee overall winnaars op zaterdag 11 september zijn verrast op de boerderij. In de categorie ‘beste kaas’ won Boerderij Rotteveel met hun oude boerenkaas, in de categorie ‘Zuivel en zachte kaas’ ging Boerderij De Morgenstond er met de Award vandoor.

Lees hier alles over deze bijzondere avond.

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude Kaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.