Wie worden er zaterdag verrast met de Den Besten Cum Laude Awards?

De prominenten Felix Wilbrink (culinair journalist), Martine Hauwert (presentator), René Pluym, Sandra Ysbrandy, Sharon de Miranda en Ramon Beuk (de laatste vier bekend als TV-Kok) buigen zich deze ochtend eerst over de inzendingen in de categorie ‘zachte kaas en zuivel’ (gemaakt op de boerderij) en starten later vandaag met het keuren van de kazen. De twee winnaars van deze prominentenkeuring worden a.s. zaterdag op de boerderij verrast met de felbegeerde gouden melkbus.

2 winnaars Den Besten
Cum Laude Awards!

De Morgenstond en Boerderij Rotteveel winnen Den Besten Cum Laude awards 2021.

Twee overall winnaars op zaterdag 11 september zijn verrast op de boerderij. In de categorie ‘beste kaas’ won Boerderij Rotteveel met hun oude boerenkaas, in de categorie ‘Zuivel en zachte kaas’ ging Boerderij De Morgenstond er met de Award vandoor.

Lees hier alles over deze bijzondere avond.

Volg Ons

schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Wil jij naast Cum Laude Kaas ook op de hoogte blijven van vergelijkbare acties? Vul dan je e-mailadres in.

Marketingtoestemmingen Cum Laude Kaas is een initiatief van de Bond van Boerderij Zuivelbereiders. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Cum Laude, ga je er automatisch mee akkoord dat de Bond van Boerderij Zuivelbereiders je ook op de hoogte houdt van hun andere campagnes.